Alku

Tästä se lähtee. Blogi, joka tulee käsittelemään pääasiassa polkujuoksu harrastustani ja sen ympärillä pyörivää ajatusten virtaa. Ajatus blogin kirjoittamisesta on muhinut päässäni jo pidemmän aikaa, mutta nyt tulevan kesän ja kisakauden kynnyksellä tartun tuumasta toimeen. Koen tarvetta päästä jäsentelemään omia ajatuksiani kirjoittamisen muodossa ja uskon, että blogin kirjoittaminen onkin mitä mainioin itseilmaisun työkalu. Intohimoni polkujuoksua kohtaan on tällä hetkellä niin suuri, että se tuottaa mielenvirtaa, jonka koen kykeneväni purkamaan parhaiten kirjoittamalla.

Tulen kirjoittamaan kisakertomuksia kaunistellen tai kaunistelematta. Tulen myös avaamaan omaa harjoitteluani sekä myös kaikkea muuta, jota polkujuoksu harrastuksena pitää sisällään. Tämä blogi toimii ikäänkuin päiväkirjana itselleni siitä, millaisin ajatuksin ja tuntein olen polkujani kulkenut.

Toinen, hieman idealistisempi tavoite blogilleni on ihmisten liikuttaminen ja inspiroiminen. Olen saanut elämäni aikana tavata lukuisia henkilöitä, jotka ovat inspiroineet minua omalla olemisellaan. Näiden ihmisten innostus omaa asiaansa kohtaan on ollut niin valtaisaa, että se on saanut minut ymmärtämään, kuinka suuri ja liikuttava voima innostuksella on myös muihin ihmisiin. Minusta on tärkeää, että omaa innostustaan saa aidosti jakaa myös muille. Maailma tarvitsee enemmän iloa. Jos joku kykenee omalla toiminnallaan auttamaan toista löytämään iloa ja innostusta, niin hyvä niin. Tulevana liikunnanopettajana olisi toki antoisaa, jos blogini toimisi liikuntainnostuksen virittäjänä sitä hakeville henkilöille.

”Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.” – Dalai Lama

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s